- Практическое занятие №1
- Практическое занятие №2
- Практическое занятие №3
- Практическое занятие №4
- Практическое занятие №5
- Практическое занятие №6
- Практическое занятие №7
- Практическое занятие №8
- Практическое занятие №9
- Практическое занятие №10
- Практическое занятие №11
- Практическое занятие №12
- Практическое занятие №13
- Практическое занятие №14
- Практическое занятие №15
Дәстүр. Құндылық. Мәртебе
- Университет туралы
- Талапкерлерге
-
Білім алушыларға
- Студенттерге
- 2024-2025 оқу жылына арналған академиялық күнтізбелер
- Жол-көрсеткіш анықтамасы
- Қызметтер
- Шетелдік студенттерге
- Біліктілікті беру
- Академиялық адалдық
- АБУ студенттерінің ар-намыс кодексі
- Студенттерге психологиялық көмек көрсету қызметі
- Бос гранттар
- Online Анкета
- Білім алушылардың академиялық ұтқырлығы
- Тамақтану және медициналық қызметтер
- Магистранттарға
- Докторанттарға
- Студенттер үйі
- Офис-Тіркеу қызметі
- Студенттерге қызмет көрсету орталығы
- АИС Университет жеке кабинетін пайдалану бойынша БІЛІМ АЛУШЫЛАРҒА АРНАЛҒАН НҰСҚАУЛЫҚ.
- Оқушыларды бағалау критерийлері
- Түлектерге
- Жұмыс берушілерге
- Ректор блогі
-
Деректеме
- Alikhan Bokeikhan School
- Университеттің 3D туры
Электрондық өтініш
Университетімізді бірге көркейтейік!
- Басты бет /
- Университет туралы /
- Білім беру процесі /
- Образовательный контент /
- Жарыкбасова К.С /
- Биотехнология пищевых продуктов лечебного, специального и профилактического назначения /
- практическое занятие
практическое занятие
Бөлісу: