- Практическое занятие №1
- Практическое занятие №2
- Практическое занятие №3
- Практическое занятие №4
- Практическое занятие №5
- Практическое занятие №6
- Практическое занятие №7
- Практическое занятие №8
- Практическое занятие №9
- Практическое занятие №10
- Практическое занятие №11
- Практическое занятие №12
- Практическое занятие №13
- Практическое занятие №14
- Практическое занятие №15
Traditions. Values. Recognition
- About university
- Prospective students
-
Students
- Students
- Academic calendars
- A reference book of a guide-book
- Services
- International students
- Qualification assignment
- Academic integrity
- Student honor code
- Psychological assistance service for students
- Vacant Grants
- Online questionnaire
- Academic mobility of the students
- Food and medical services
- Undergraduates
- Doctoral students
- House of students
- Service of the Registrar's Office
- Student Service Center
- Instructions for the student on using the personal account of AIS University
- Student assessment criteria
- Alumni
- For employer
- Rector's Blog
-
Bank details
- Alikhan Bokeikhan School
- 3D Tour of the university
Electronic appeal
Let's make our university the best!
- Home /
- About university /
- Educational process /
- Образовательный контент /
- Жарыкбасова К.С /
- Биотехнология пищевых продуктов лечебного, специального и профилактического назначения /
- практическое занятие
практическое занятие
Share: